Besplatan webnar o temi ličnog razvoja!

Ovom prilikom želim da vam čestitam predstojeće praznike a i da vas obavestim o besplatnom vebinaru na kom ćete moći postavljati pitanja na koja ću odgovarati na temu ličnog rasta i razvoja. Očekujte i vredno iznenađenje na kraju vebinara.
Pozivamo vas da nam se priključite u sredu 12.04. u 21 sat
na besplatan webinar sa Jasminom  Kovačev
o temu ličnog razvoja!

Rad na sebi se uvek isplati!

Svedoci smo velikog porasta interesovanja za lični rast i razvoj, mada su razumevanja šta to stvarno i znači, veoma različita.
Bez obzira na to da li ste na početku aktivnog rada na sebi ili ste već uveliko na tom putu, evo prilike da sagledamo ovu temu sa Jasminom Kovačev koja je već decenijama na tom putu a ujedno pomaže drugima da što efikasnije i lakše rade na sebi. Gde god da ste na svom putu, sigurno ćete dobiti nove uvide i razumevanje značaja rada na sebi i šta očekivati kao rezultat toga.
Tokom ovog besplatnog vebinara imate priliku da pitate direktno Jasminu ono što vas interesuje vezano za ovu temu.
Krenite sa uključenjem 10tak minuta ranije kako bi bili sigurni da ćete uspešno ući u program.

Kako se uključiti na webnar?

Ispratite jednostavno uputstvo u sredu uveče nešto pre 21 sat.
  1. Prvo kliknite na ovaj link
  2. U polje koje se pojavi na mestu password stavite – sokak I kliknite na  reč connect ispod toga.
  3. Dobićete ekran sa 3 opcije, kliknite na zadnju na kojoj piše guest. Isti taj ekran se proširi na dole gde treba da upišete svoj password tj lozinku. Ono što upišete videće se kao vaše ime tokom vebinara. Znači, možete uneti svoje stvarno ime ili po želji nešto drugo umesto svog imena.
  4. Kliknite na “Go” pored imena koje ste uneli
  5. Sada ste ušli u virtualnu sobu za sastanke tj uključeni ste na vebinar. Da bi Jasmina dobila vaše pitanje, skrolujte na dole do kraja ekrana gde ćete videti prostor za pisanje poruke tj pitanja. Cilj ovog vebinara je da bude interaktivan. Stoga pitajte, vaše pitanje verovatno ima na umu još više njih koji ovo slušaju, tako da je postavljano pitanje korisno ne samo za vas.
Čujemo se uskoro
Vaša Jasmina Kovačev

You may also like...